Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000648
Огласот е посетен:   116 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Запад-север-југ

Година на градба : 1985

Квадратура : 100 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 3/6

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 4000


Опис на недвижноста

Се продава стан во Аеродром,НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА – Т.Ц. СКОПЈАНКА.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Запад – Север – Исток.Лоциран е во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ЈАНЕ САНДАНСКИ” и кафулињата во самата близина (ТРГО-ЦЕНТ-СКОПЈАНКА).Квадратурата му е 100 М2 од кои 10 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 90 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Станот поседува и подрум од (7М2) + СЛОБОДЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР – ПАРКИРАЛИШТЕ.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.Катноста е 3 КАТ од ВКУПНО 6 катови.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО / (ИСКЛУЧИТЕЛНО ТОПОЛ СТАН-ЗГРАДА).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална детска спална соба,пространа детска спална соба,голема родителска спална соба,гостинско вц,вц со купатило,шпаиз/остава, и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 1985 година.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ ДЕКА:Станот се продава во ОДЛИЧНА / ФУНКЦИОНАЛНА состојба, со РЕНОВИРАНИ – ПРОЗОРИ,добар ПОД и ПРИСТОЈНО купатило. Цена:Цена по договор. Шифра:4000 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 409 501 An apartment is for sale in Aerodrom,NEW RAILWAY – T.C. SKOPJANKA.The apartment is located in the municipality of Aerodrom.Orientation of the place is WEST – NORTH – EAST.It is located in near proximity of BOULEVARD “JANE SANDANSKI” and COFFE BARS in the SAME AREA (TRADE-CENTER-SKOPJANKA).His QUADRATURE is 100 М2 (SQUARE METERS) from which 10 M2 are BALCONIE/TERRACE and the rest part is 90 (SQUARE METERS) USEFUL/INNER/SURFACE.Living place has OWNS a PERSONAL BASEMENT of (7M2) + FREE PARKING SPACE – PARKING PLACE.Place is selling with POSSESION DOCUMENTS.Floor is 3 FLOUR from total 6 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING / (EXCEPTIONAL WARM APARTMENT-BUILDING).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious childrens room,parental bedroom,guest WC,WC with bathroom,mini/warehouse, and balconie/terrace.Structure of the BUILDING is from 1985.IT IS IMPORTANT TO NOTE:Apartment is selling/leaving in GOOD / FUNCTIONAL condition,with REPAIRED WINDOWS,good PARQUET, and a DECENT bathroom. Price:Price by agreement. Code:4000 CONTACT NUMBER:078 409 501
Повеќе
Сподели :