Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА (Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000611
Огласот е посетен:   94 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2000

Квадратура : 100 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 3/3

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 4017/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Кисела Вода,ЦРНИЧЕ (МВР) во непосредна близина на “Амбасадата на Народна Република Кина”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “СВЕТИ НАУМ ОХРИДСКИ”.Квадратурата е од 100 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ.Греењето е на СОПСТВЕНО ПАРНО НА СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2000 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:4017/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Kisela Voda,CRNICHE (MVR) in the immediate proximity of “EMBASSY OF THE PEOPLES REPUBLIC OF CHINA”.The apartment is located in the municipality of KISELA VODA.Orientation of the place is SOUTH - EAST.Located is on address or street called by name “HOLLY NAUM OHRIDSKI”.Living place has an 100 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 3 FLOOR from total 3 FLOORS.Heating is on OWN PRIVATE STEAM (HEATING) + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious child room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom and balconie/terrace.Building is built in 2000.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:4017/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :