Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58М(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (58М

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000004
Огласот е посетен:   698 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2013

Квадратура : 58 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 3

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 3053


Опис на недвижноста

Се продава стан во КАРПОШ,ТАФТАЛИЏЕ (МЛЕЧЕН) на непосредна близина од “ПЕДАГОШКИ” Факултет.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијта му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на “СИДРО” Рибниот/Ресторан и “ДИСКОНТ ТИНЕХ”.Квадратура му е 58 М2 од кои сите М2 (КВАДРАТНИ МЕТРИ) се КОРИСНА/СТАНБЕНА/ПОВРШИНА.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.Катноста е 3 КАТ од ВКУПНО 3 КАТОВИ.Греењето е на СОПСТВЕНО ПАРНО со (ВГРАДЕН ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ГЕРМАНСКИ КОТЕЛ) + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО-ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,детска нормална спална соба,брачна родителска спална соба,вц со купатило.Градбата на објектот е од 2013 година.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот/Живеалиштето се продава во ОДЛИЧНА СОСТОЈБА без НАЈМАЛА – АМОРТИЗАЦИЈА со тоа што се ОСТАВА комплетно НАМЕСТЕН, (КОСИНИ,ПОСЛЕДЕН,БЕЗ БАЛКОН/ТЕРАСА). Цена:Цена по договор. Шифра:3053 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is for sale in KARPOSH,TAFTALIDZE (MILKY) close by “PEDAGOGICAL” University.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH – WEST.It is located in near proximity on “SIDRO” Fish/Restaurant and “DISCOUNT TINEX”.His QUADRATURE is 58 (SQUARE METERS) from which every M2 (METER SQUARE) is USEFUL/INNER/SURFACE.Place is selling with POSESSION DOCUMENTS.Height is 3 FLOOR from TOTAL 3 FLOORS.Heating is on OWN STEAM with (INSTALLED HIGHQUALITY GERMAN BOILER) + INVETER AIR CONDITION (COLD-WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,big parental badroom,WC with bathroom.Building is built in 2013.IT IS IMPORTANT TO NOTE:The Apartment/Habitat its in GREAT CONDITION with any MINIMAL – AMORTIZATION which is leaving COMPLETLY FURNISHED (SLOPES,LAST,WITHOUT BALCONIE/TERRACE). Price:Price by agreement. Code:3053 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :