Se prodavaat placovi vo Volkovo

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000391
Огласот е посетен:   375 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 300 m2

Соби : Поголеми