Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ (8

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000650
Огласот е посетен:   81 пат

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 1985

Квадратура : 87 m2

Соби : Трособни

Состојба : Реновиран

Кат : 7/9

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3058


Опис на недвижноста

Се продава стан во Аеродром,НОВО ЛИСИЧЕ / РЕОНСКИ ЦЕНТАР – Т.Ц. НОВО ЛИСИЧЕ.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на БУЛЕВАР СРБИЈА – ФЕВРУАРСКИ ПОХОД.Квадратурата му е 87 М2 од кои 13 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 71 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Станот поседува и ПОДРУМ од (4М2) + СЛОБОДЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР – ПАРКИРАЛИШТЕ.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.Катноста е 7 КАТ од ВКУПНО 9 катови.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО / (ИСКЛУЧИТЕЛНО ТОПОЛ СТАН-ЗГРАДА).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,пространа детска спална соба,голема родителска спална соба,гостинско вц,вц со купатило, и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 1985 година.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот се продава во ОДЛИЧНА / ФУНКЦИОНАЛНА состојба,со РЕНОВИРАНИ – ПРОЗОРИ,добар ПОД и ПРИСТОЈНО купатило. Цена:Цена по договор. Шифра:3058 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 409 501 An apartment is for sale in Aerodrom,NEW LISICE / REGIONAL CENTER – T.C. NEW LISICE.The apartment is located in the municipality of Aerodrom.Orientation of the place is SOUTH – WEST.It is located in near proximity of BOULEVARD SERBIA – FEBRUARY TRIP.His QUADRATURE is 87 М2 (SQUARE METERS) from which 13 M2 are BALCONIE/TERRACE and the rest part is 71 (SQUARE METERS) USEFUL/INNER/SURFACE.Living place has OWNS a PERSONAL BASEMENT of (4M2) + FREE PARKING SPACE – PARKING PLACE.Place is selling with POSSESION DOCUMENTS.Floor is 7 FLOUR from total 9 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING / (EXCEPTIONAL WARM APARTMENT-BUILDING).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious childrens room,parental bedroom,guest WC,WC with bathroom, and balconie/terrace.Structure of the BUILDING is from 1985.IT IS IMPORTANT TO NOTE:Apartment is selling/leaving in GOOD / FUNCTIONAL condition,with REPAIRED WINDOWS,good PARQUET, and a DECENT bathroom. Price:Price by agreement. Code:3058 CONTACT NUMBER:078 409 501
Повеќе
Сподели :