Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА (Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000633
Огласот е посетен:   87 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 1990

Квадратура : 61 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : 5/7

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2100/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Кисела Вода,РАМПА во непосредна близина на Општината и СУПЕР - МАРКЕТОТ “ТИНЕКС”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или улица “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”.Квадратурата е од 61 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 1990 година.Слободно паркинг место има. Цена по договор. Шифра:2100/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Kisela Voda,RAMP in the immediate proximity on the MUNICIPALITY and SUPER – MARCET “TINEX”.The apartment is located in the municipality of KISELA VODA.Orientation of the place is SOUTH – WEST.Located is on address or street called by name “BORIS TRAJKOVSKI”.Living place has an 61 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 5 FLOOR from total 7 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious badroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 1990.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2100/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :