Се ПРОДАВА ПЛАЦ / LAND FOR SALE – КИСЕЛА ВОДА (720

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000589
Огласот е посетен:   383 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2018

Квадратура : 720 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Празен

Шифра : 9054


Опис на недвижноста

Се продава плац во Кисела Вода,УСИЈЕ блиску во непосредна близина на “СТАКЛАРНИЦА”.Плацот се наоѓа во Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Источна.Лоциран е на место наречено под името “МЕСНА ЗАЕДНИЦА КАМНИК”.Квадратурата е од 720 M2 – чиста градежна површина (ГРАДЕЖЕН РЕОН).ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Плацот е ГРАДЕЖЕН,со ЧИСТ ИМОТЕН ЛИСТ и во РЕОН каде што имате (ПАТ,ВОДА,СТРУЈА,КАНАЛИЗАЦИЈА). Цена:Цена по договор. Шифра:9054 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An land is for sale in Kisela Voda,USIJE in the immediate proximity of “GLASSHOUSE”.The land is located in the municipality of KISELA VODA.Orientation of the place is SOUTH – EAST.Located it is on a place called by the name “LOCAL COMMUNITY KAMNIK”.Quadrature of the land is 720 (SQUARE METERS) – clean construction surface (CONSTRUCTION ZONE).IT IS IMPORTANT TO NOTE:Land is in CONSTRUCTION ZONE,with CLEAN POSSESION DOCUMENTS and in a DISTRICT where it has (WAY,WATER,POWER,CANALIZATON). Price:Price by agreement. Code:9054 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :