Се ПРОДАВА куќа на убава локација - БУТЕЛ 1

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000703
Огласот е посетен:   511 пат

Тип на недвижноста : Куќи

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 900 m2

Соби : Поголеми