Се продава стан во Ѓорче Петров

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000811
Огласот е посетен:   366 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2007

Квадратура : 88 m2

Соби : Поголеми