Се Продава Плац во Пржино

Се Продава, 290 000 EUR

Оглас број: 0000117
Огласот е посетен:   307 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 902 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Стар

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 9001


Опис на недвижноста

Се продава плац од 910м2 со две маркици во Пржино.Едната маркица е - класа А1, Висина 10,20, Катност П+2+ПК, Градежна парцела 336м2, Основа 120м2, Бруто развиена површина 480м2, Компатибилна намена Б1. Втората маркица е- Класа А1, Висина 10,20м, Катност П+2+Пк, Површина на парцела 554м, Основа 178м2, Бруто развиена површина 712м2, Компатибилна намена Б1. Плацот е од две парцели.Цена 290 000ев.Шифра 9001
Повеќе
Сподели :