Se prodava plac vo nas. Madzari

Се Продава, 43 EUR

Оглас број: 0000554
Огласот е посетен:   451 пат

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Сите

Година на градба : 2018

Квадратура : 4139 m2

Соби : Поголеми