Се ПРОДАВА Трособен Стан во Хром

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000764
Огласот е посетен:   385 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 89 m2

Соби : Трособни