Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70M2

Се Изнајмува, По Договор EUR

Оглас број: 0000583
Огласот е посетен:   360 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2016

Квадратура : 70 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 1/4

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Празен

Шифра : 4015/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,Влае Порта во непосредна близина на КЕЈОТ од РЕКАТА ВАРДАР (ЛЕВАТА СТРАНА) кај “КАСКАДА/ПАРКОВИТЕ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е на адреса или улица “ВЛАДИМИР КАВАЕВ”.Квадратурата е од 70 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено,а може да се изнајми и како целосно празно.Катноста е 1 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА – ИНВЕРТЕР – КЛИМА УРЕД + СОЛАРЕН СИСТЕМ + ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ по потреба.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место има.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот/Живеалиштето по СОПСТВЕН ИЗБОР се ОДБИРА како се ЗАКУПУВА (ПРАЗЕН – НАМЕСТЕН) во зависност ОД ПРЕСТОЈОТ. Цена по договор. Шифра:4015/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh,Vlae Porta in the immediate proximity on COAST from the river VARDAR (LEFT SIDE) near “KASKADA/PARKS”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH – WEST.Located is on address or street called by name “PRESEKA”.Living place has an 70 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up,but can also be rented as a completly empty.Height is 1 FLOOR from total 4 FLOORS.Heating is on POWER – INVERTER – AIR CONDITION + SOLAR SYSTEM + ELECTRIC PANELS in case of EMERGENCY.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious kids rooms,normal spacious badroom,WC with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns.IT IS IMPORTANT TO NOTE:The Apartment/Habitat by own CHOICE can be RENTED like a (EMPTY – FURNISHED) depending of THE STAY. Price:Price by agreement. Code:4015/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :