Се Продаваат Станови во Ѓорче Петров(Off Market)

Се Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче ПетровСе Продаваат Станови во Ѓорче Петров

Се Продава, 900 EUR

Оглас број: 0000086
Огласот е посетен:   596 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Сите

Година на градба : 2017

Квадратура : 46 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 4

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 05FKA


Опис на недвижноста

На простор од 150.000 м2 во општина Ѓорче Петров, веднаш наспроти Порта Влае и новиот кружен тек се гради нова населба во Скопје. Новата населба е лоцирана на само 5 километри од центарот на Скопје кој е поврзан со постоечки и новопредвиден булевар и на само 150 метри од кружниот тек кај Порта Влае. Овој простор има постоечка здравствена, трговска и социјална инфраструктура кој со новопредвидената урбанизација на просторот и многу зеленило, оваа населба ќе биде идеален избор за секое семејство. Исто така во населбата ќе има и голем број на игралишта, трговски центар, деловни објекти, бензиски пумпи, градинка, и многу други содржини. Населбата се наоѓа и на само 200 метри од реката Лепенец, која претставува главен извор на свеж воздух во Скопје. Oваа населба единствена од ваков тип која нуди врвен квалитет на живеење и современи услови за секое семејство да сечувствува комотно и пријатно во својот нов дом.Цена на становите:900 EUR/m² Информации на тел: 075-489-145 Шифра-05-ФКА
Повеќе
Сподели :