Се Продава Плац во Мирковци(Off Market)

 Се Продава Плац во Мирковци Се Продава Плац во Мирковци Се Продава Плац во Мирковци Се Продава Плац во Мирковци

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000087
Огласот е посетен:   324 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : 1990

Квадратура : 614 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Стар

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : M003


Опис на недвижноста

Се продава плац во Мирковци 614м2 со можност за објект од 680м2-деловен објект со семејно домување-По+Пр+1.Плацот е на самиот главен пат со инфраструктура.Што се однесува до објектот има можност за повеќе намени-фабрика за производство и трговија,магацин и др.За објектот има уредни документи од основен проект со одобрение за градба до имотен лист кој гласи на име на фирма.Цена-80000ев.со место за преговор.Шифра-М003
Повеќе
Сподели :