Се продава Хотел во Прилеп

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000768
Огласот е посетен:   932 пати

Тип на недвижноста : Деловни простории

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 3900 m2

Соби : Поголеми