Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (30М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000627
Огласот е посетен:   106 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2016

Квадратура : 30 m2

Соби : Еднособни

Состојба : Нов

Кат : 4/4

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2095/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “МАЈАКОВСКИ”.Квадратурата е од 30 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило без балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место КАРТИЧКА. Цена:Цена по договор. Шифра:2095/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 409 501 An apartment is being rented in Centеr,DEBAR MAALO in the immediate proximity of PASTRY SHOP “APCE” and SMALLER PHARMACIES “BETTY” and “ZEGIN”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “MAJAKOVSKI”.Living place has an 30 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 4 FLOOR from total 4 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom without balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns + PARKING CARD. Price:Price by agreement. Code:2095/1 CONTACT NUMBER:078 409 501
Повеќе
Сподели :