Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (53М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000613
Огласот е посетен:   94 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2016

Квадратура : 53 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 12/16

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2082/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош 3 во непосредна близина на ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР “CITY MALL”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “МАНАПО”.Квадратурата е од 53 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 12 КАТ од вкупно 16 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2082/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh 3 in the immediate proximity of MALL “CITY MALL”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “MANAPO”.Living place has an 53 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 12 FLOOR from total 16 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2082/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :