Се Продава Гарсоњера

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000791
Огласот е посетен:   930 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2014

Квадратура : 30 m2

Соби : Гарсоњери