Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE(Off Market)

   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE   Се ИЗДАВА СТАН ДЕЛ од КУЌА кај ВЕРО,ТАФТАЛИЏE

Се Изнајмува, По Дого EUR

Оглас број: 0000494
Огласот е посетен:   432 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2011

Квадратура : 130 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 1/2

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 4011/1


Опис на недвижноста

Се издава комплетно и пристојно наместен стан кој е дел од куќа со квадратура од 130м2 на 1кат од приземје + спрат на куќата.Куќата или станот се наоѓаат во Општина Карпош,близу кај големиот трговски центар на “VERO” во делот према Козле во непосредна близина на црквата “Свети Јован Крстител”.Куќата е со помала катност,во која на приземниот дел од неа повремено живеат родителите на сопствениците.Објектот е од понова градба,кој исто така е убаво и модерно направен.Местото и локацијата е привлечно атрактивна,а средината мирна,тивка, и средена.Живеалиштето континуирано се одржува и реновира,а најчесто е издавано на странски доселеници или повратници од странство.Просторот одговара за следниве типови на клиенти:студенти,вработени лица,фамилии,семејства,и самци се добредојдени.ВАЖНО ДА СЕ НАПОМЕНЕ Е ДЕКА:Објектот (КУЌАТА) е висококвалитетно направена,и од тие причини греењето во неа би било на струја + по еден клима-инвертер УРЕД во секоја соба за дополнително ладење-затоплување.Паркинг (1) или (2) места во сопствениот двор може да се обезбедат.Режиски Трошоци:штедливо,економични.Станот/куќата располага со следниот распоред:мал ходник,гостинско вц,вц со купатило,една детска спална соба,втора детска спална соба,брачна родителска спална соба,кујна,трпезарија,дневна и балкон/тераса. Цена:400 ЕУР со место за договор. Шифра:4011/1
Повеќе
Сподели :