Се продава Куќа во Илинден

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000772
Огласот е посетен:   750 пати

Тип на недвижноста : Куќи

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 956 m2

Соби : Поголеми