Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – АЕРОДРОМ (1

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000566
Огласот е посетен:   440 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 1985

Квадратура : 107 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 4/5

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 4015


Опис на недвижноста

Се продава стан во Аеродром,позади ТОБАКО 2 (ПРВИТЕ СЕМАФОРИ / ДЕСНО – Ј.С.).Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на ДЕТСКАТА ГРАДИНКА “ВЕСЕЛИ ЦВЕТОВИ – ЛАЛЕ”.Квадратурата му е 107 М2 од кои 5 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 95 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Станот поседува и ПОДРУМ од (7М2) + СЛОБОДЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР – ПАРКИРАЛИШТЕ.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.Катноста е 4 КАТ од ВКУПНО 5 катови.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО / (ИСКЛУЧИТЕЛНО ТОПОЛ СТАН-ЗГРАДА).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална детска спална соба,пространа детска спална соба,голема родителска спална соба,гостинско вц,вц со купатило,шпаиз/остава и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 1985 година.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот се продава во ОДЛИЧНА / ФУНКЦИОНАЛНА состојба,со РЕНОВИРАНИ – ПРОЗОРИ,добар ПОД и ПРИСТОЈНО купатило. Цена:83 000 ЕУР = 775 М2/ЕУР. Шифра:4015 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is for sale in Aerodrom,behind TOBACO 2 (FIRST TRAFFIC LIGHTS / RIGHT – J.S.).The apartment is located in the municipality of Aerodrom.Orientation of the place is SOUTH – WEST.It is located in near proximity of KINDERGARTEN “HAPPY FLOWERS – LALE”.His QUADRATURE is 107 М2 (SQUARE METERS) from which 5 M2 are BALCONIE/TERRACE and the rest part is 95 (SQUARE METERS) USEFUL/INNER/SURFACE.Living place has OWNS a PERSONAL BASEMENT of (7M2) + FREE PARKING SPACE – PARKING PLACE.Place is selling with POSSESION DOCUMENTS.Floor is 4 FLOUR from total 5 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING / (EXCEPTIONAL WARM APARTMENT-BUILDING).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious childrens room,parental bedroom,guest WC,WC with bathroom,mini/warehouse, and balconie/terrace.Structure of the BUILDING is from 1985.IT IS IMPORTANT TO NOTE:Apartment is selling/leaving in GOOD / FUNCTIONAL condition,with REPAIRED WINDOWS,good PARQUET, and a DECENT bathroom. Price:83 000 EUR = 775 M2/EUR. Code:4015 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :