Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000610
Огласот е посетен:   94 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-запад

Година на градба : 2010

Квадратура : 70 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 2/3

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3087/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,ТАФТАЛИЏЕ (КОЗЛЕ) во непосредна близина на самиот СУПЕР – МАРКЕТ “VERO” ИЛИ ЕТНО – РЕСТОРАНОТ “МАКЕДОСНА КУЌА”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЗАПАД - СЕВЕР.Лоциран е на адреса или улица “МИЛЕ ПОП ЈОРДАНОВ”.Квадратурата е од 70 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2010 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:3087/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh,TAFTALIDZE (KOZLE) in the immediate proximity of SUPER MARCET “VERO” OR ETHNO – RESTAURANT “MACEDONIAN HOUSE”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is WEST – NORTH.Located is on address or street called by name “MILE POP JORDANOV”.Living place has an 70 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 2 FLOOR from total 3 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom and balconie/terrace.Building is built in 2010.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:3087/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :