Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (52М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000601
Огласот е посетен:   109 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Исток-запад-југ

Година на градба : 2018

Квадратура : 52 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : PR/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2075/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош 3 во непосредна близина на ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР “CITY MALL”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ИСТОК - ЗАПАД.Лоциран е на адреса или улица “ХЕЛСИНКИ”.Квадратурата е од 52 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е ПРИЗЕМЈЕ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2018 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2075/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh 3 in the immediate proximity of MALL “CITY MALL”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is EAST - WEST.Located is on address or street called by name “HELSINKI”.Living place has an 52 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is GROUND FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2018.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2075/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :