Зошто ПРОСТОР недвижности?

ПРОСТОР недвижности ви нуди најголема селекција на станови и куќи за продажба или изнајмување. Ние ви овозможуваме лесно да го пронајдете својот дом од соништата со тоа што ...

Најнови Понуди

Се Продава Плац во Нерези

Се Продава Плац во Нерези 45 EUR

Се продава плац во Нерези 992м2-45ев./м2 во градежен реон. Шифра-36